Kókuszvirág cukor a natúr édesítéshez

kókuszvirág cukor
Kókuszvirág cukor

Ma már senki nem vitatja, hogy a fehér cukor meglehetősen ártalmas az egészségre, számos betegség kialakításához biztosít táptalajt. Ha le akarjuk cserélni ezt az egészségtelen terméket, akkor tudnunk kell, hogy a természetes édesítés legújabb variációja a kókuszvirág cukor. Íze kimondottan jellegzetes, karakteresen vaníliás, karamellás, de egyáltalán nem kókuszos.

Adagolása és édességének ereje megegyezik a fehér cukorral, tehát a hagyományos receptekbe ugyanannyit kell tenni belőle, még átírni sem szükséges ezeket. Kellemetlen mellék- és utóízek nélkül karamellizálható. Bár a kókuszvirág cukor íze nagyon hasonlít a barnacukor ízére, a glikémiás indexe lényegesen alacsonyabb.

Sokféle diétába és fogyókúrába illeszthető be egyszerűen. Sütésre-főzésre egyaránt ideális, de kávék, teák, pudingok is remekül ízesíthetőek. Kiemelkedő a kókuszvirág cukor vitamin- és ásványi anyag tartalma, de van benne kálium, magnézium, cink és vas is. Paleo étrendet követők is nyugodtan használhatják édesítésre.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás