Kellemes illatú rizskorpa olaj

Rizskorpa olaj
Rizskorpa olaj

Az ételek elkészítéséhez olyan kiegészítőket és alapanyagokat érdemes használni, amelyek természetesek. A mogyoróra emlékeztető íz-világú rizskorpa olaj a kiegyensúlyozott életmódhoz is tökéletes választás. A kellemes illata mellett, a nagyszerű hatásai miatt is célzott kipróbálni. A rizsről sokaknak az evés jut az eszükbe, azonban arcápoló készítményeket is gyártanak belőle. A rizs lehet hosszú és rövidszemű, fehér, fekete, barna, vörös, ragacsos és így tovább. Ázsiában, főleg Japánban a rizs, rizskorpa és rizskorpa olaj a szépségápolásban is verhetetlen.

Gondolta volna, hogy a rizskorpa úgynevezett „superfood”? Vagyis olyan élelmiszer, amelyik igen értékes és vitaminokban gazdag? A rizskorpa olaj a rizs külső héjából készül, amit hántolással távolítanak el. A rizskorpát a japán nők évszázadok óta használják bőrápolásra is, a főzés mellett. A rizskorpa olaj a könnyed karakterével fokozza az ételek eszenciáját. Magas füstpontja miatt, sütéshez is kiváló választás, továbbá rendkívül stabil szerkezetű zsiradék.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás