Az igazi halkészítési módszer japánból származik

Nigiri
Nigiri
Nigiri

Akik otthonosan mozognak a sushi éttermekbe, biztosan nemcsak egyetlen fajtát ettek, mivel a lista nagyon változatos. Egy közismert fajta, a nigiri, ami szabadfordításban annyit jelent, hogy kézzel formázott sushi. A nigiri rizsből formált ovális gombóc, amit általában valamilyen feltéttel szolgálnak. A feltét lehet lazac, tonhal, vagy egyéb tenger gyümölcse. Természetesen ebből a fajtából is létezik többféle, amelyeket a japán éttermekben nyugodtan ki lehet próbálni.

Ezek az ételek, nemcsak rendkívül egészségesek, de nagyon gusztusosak is, ezért minden halkedvelő legalább egyszer ki kell próbálja. Akik nem szeretik a halakat, vagy az egyéb tenger gyümölcsét, azok a sushit sem fogják kedvelni. Mivel a hozzávalókat mindenki megveheti, így könnyedén lehet, akár otthoni nigirit is készíteni. Lehetséges, hogy nem lesz ugyanolyan ízű, mint az éttermi változatnak, viszont ebben az esetben szabadon lehet válogatni a hozzávalókat. Sushit már rendelni is lehet, otthonra vagy a munkahelyre, így bármikor lehet élvezni a csodás ízeket.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás