Az ételek elkészítéséhez olyan kiegészítőket és alapanyagokat érdemes használni, amelyek természetesek. A mogyoróra emlékeztető íz-világú rizskorpa olaj a kiegyensúlyozott életmódhoz is tökéletes választás. A kellemes illata mellett, a nagyszerű hatásai miatt is célzott kipróbálni. A rizsről sokaknak az evés jut az eszükbe, azonban arcápoló készítményeket is gyártanak belőle. A rizs lehet hosszú és rövidszemű, fehér, fekete, barna, vörös, ragacsos és így tovább. Ázsiában, főleg Japánban a rizs, rizskorpa és rizskorpa olaj a szépségápolásban is verhetetlen.
Gondolta volna, hogy a rizskorpa úgynevezett „superfood”? Vagyis olyan élelmiszer, amelyik igen értékes és vitaminokban gazdag? A rizskorpa olaj a rizs külső héjából készül, amit hántolással távolítanak el. A rizskorpát a japán nők évszázadok óta használják bőrápolásra is, a főzés mellett. A rizskorpa olaj a könnyed karakterével fokozza az ételek eszenciáját. Magas füstpontja miatt, sütéshez is kiváló választás, továbbá rendkívül stabil szerkezetű zsiradék.